Zoeken

“Wij ontwerpen uw droomtuin”

Hovenier Doetinchem

Een tuin is een persoonlijke ruimte waar u uw eigen oase creëert, een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Wij als uw hovenier in Doetinchem bieden een breed scala aan diensten om van uw tuin precies dat te maken, een plek waar u kunt genieten van tijd met familie en vrienden. Wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, zodat u achterover kunt leunen en ervan kunt genieten. Of u nu tijd wilt doorbrengen op uw terras, borrelen onder een overkapping, voetballen op het gras, genieten van bloeiende planten gedurende het hele buitenseizoen of baantjes trekken in uw eigen achtertuin, wij kunnen het realiseren. Neem vandaag nog contact op met ons voor het realiseren van uw droomtuin.

Een tuinontwerp bij u op maat in Doetinchem

Bij hoveniersbedrijf Teun Aleven zijn we er trots op dat we de tuin van uw dromen kunnen creëren. Wat u ook in gedachten heeft, wij luisteren aandachtig naar uw visie en doen ons best om deze tot leven te brengen. Of u nu een ruim gazon wilt voor de kinderen om op te spelen, een beschutte tuin om in te ontspannen of een productieve groentetuin, wij werken met u samen om het te realiseren. Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij rekening met alle relevante factoren, waaronder de locatie, de oriëntatie van de zon en de aanwezigheid van bomen en andere obstakels. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin zowel mooi als functioneel is. Dus als u op zoek bent naar tuinontwerp in Doetinchem, zoek dan niet verder dan ons. Wij maken graag uw droomtuin tot werkelijkheid.

Onze tuinaanleg diensten in Doetinchem

Bij Teun Aleven verzorgen wij de complete aanleg voor uw droomtuin. van de aanleg van een terras met keramische tegels, tot aan de aanleg van complete zwembaden, wij doen het allemaal! Ook bieden wij diverse soorten overkappingen voor uw tuin. Dit doen wij met gepast maatwerk door onze specialisten.

Hovenier Doetinchem

(Terras)overkapping

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van overkappingen en tuinkamers op maat, en we hebben een breed scala aan mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en onze ervaren timmermannen zijn experts op hun gebied. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom overkapping te bespreken en een gratis offerte te ontvangen.

Pergola’s

Als u op zoek bent naar een hovenier in Doetinchem die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige pergola’s, dan is Teun Aleven de hovenier die u zoekt. Hoveniersbedrijf Teun Aleven heeft jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van pergola’s, en zij zijn gepassioneerd over hun projecten. Bij Teun Aleven staat vakmanschap hoog in het vaandel en gebruiken enkel de best mogelijke materialen om pergola’s te bouwen. Het resultaat is dat zijn pergola’s duurzaam zijn, en dat ze uw huis mooier en waardevoller maken. Wanneer u Hoveniersbedrijf Teun Aleven benaderd om een pergola voor u te bouwen, kunt u erop vertrouwen dat u het best mogelijke product krijgt.

Veranda’s

Bij Teun Aleven vinden we dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis moet zijn. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan maatwerk veranda’s om u te helpen het meeste uit uw buitenruimte te halen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een kopje koffie of een ruime ontspanningsruimte, wij hebben de perfecte veranda voor uw huis en tuin. Al onze veranda’s worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal op maat voor u ontworpen. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw buitenruimte comfortabeler en uitnodigender te maken, zijn onze veranda’s de perfecte oplossing.

Tuinhuis 

Bij Teun Aleven zijn we trots op het bouwen van volledig op maat gemaakte tuinconstructies die voldoen aan uw individuele behoeften en wensen. Van tuinhuizen tot kamers met glazen wanden en kantoorruimtes, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ons team van vakmensen is ervaren in het werken met verschillende materialen en bouwmethoden, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw nieuwe tuinhuis in Doetinchem precies wordt wat u voor ogen heeft. Wij nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren en deze te verwerken in het ontwerp, zodat het eindproduct uw unieke stijl weerspiegelt. 

Tuinonderhoud door onze hoveniers in Doetinchem

Tuinonderhoud is belangrijk om de levensduur van uw tuin te verlengen en ervoor te zorgen dat het ontwerp en de beplanting volledig tot hun recht komen. Vooral in de eerste twee jaar na aanleg van een tuin is het belangrijk deze goed te onderhouden. Tuinonderhoud omvat taken als water geven, onkruid wieden, mulchen, snoeien en bemesten. Door deze taken regelmatig uit te voeren, houdt u uw tuin gezond en op zijn best. Tuinonderhoud gaat echter niet alleen over het bijhouden van de basiswerkzaamheden. Het gaat er ook om uw planten te controleren op tekenen van ongedierte en ziekten, en actie te ondernemen om problemen te voorkomen of aan te pakken. Door te investeren in tuinonderhoud kunt u nog vele jaren van uw tuin genieten.

Wij zijn jouw hovenier in Doetinchem!

  • Volledig naar uw persoonlijke wens
  • 5 m2 – 500 m5
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
  • Duurzaam ontwerp voor jarenlang plezier
  • Beplantingsplan
  • Vakkundige en deskundige aanleg
  • Mogelijkheid onderhoud door ons te laten uitvoeren