Zoeken

Haal ook binnen naar buiten

Overkappingen

Een hovenier houdt zich al lang niet meer alleen bezig met groen, maar verzorgt de hele tuininrichting. Wij hebben ons naast tuinaanleg- en onderhoud gespecialiseerd in zwembaden, keramische terrassen en overkappingen. Bij Teun Aleven leveren wij verschillende soorten overkappingen op maat naar uw wens. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuis, veranda of pergola, Teun Aleven realiseert uw wens!

Overkappingen op maat voor uw tuin

Onze vakmensen bouwen, geheel op maat en naar uw persoonlijke wens, elke gewenste overkapping in uw tuin. Ook bouwen we steeds vaker tuinkamers met bijvoorbeeld glazen wanden, kantoorruimtes, ateliers of chillruimtes voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos in elke type overkapping. Onze gespecialiseerde timmermannen leveren vakwerk, met een duurzame bouwoplossingen. Zo kunt u jaren genieten van uw gedroomde tuinoverkapping!

5 jaar garantie op uw maatwerk overkapping!

Wij geloven in de kwaliteit van onze overkappingen. Daarom geven we u maar liefst vijf jaar garantie. Heeft u behoefte aan een extra ruimte of wilt u in het voor- en najaar langer genieten van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Onze soorten overkappingen op maat

Bespreek de mogelijkheden voor onze verschillende soorten overkappingen op maat:

Teun Aleven overkappingen