Zoeken

Tuinaanleg met vakmanschap en liefde voor mooie tuinen

Tuinaanleg

Nadat we de wensen voor uw droomtuin hebben omgezet in een passend ontwerp, leggen we uw tuin uiteraard ook aan. Dat doen we zelf, in eigen beheer met onze eigen vakmensen en hoveniers. Zo houden we korte lijnen en weten we zeker dat we alleen de best mogelijke kwaliteit leveren.

Of u nou een zwembad wilt laten aanleggen, een overkapping, een keramisch terras of de volledige tuininrichting in onze handen legt, onze vakmensen zijn gekwalificeerd en leveren altijd de beste kwaliteit. Bovendien houden ze van hun werk en die passie ziet u terug in uw tuin.

Nadat we de wensen voor uw droomtuin hebben omgezet in een passend ontwerp, leggen we uw tuin uiteraard ook aan. Dat doen we zelf, in eigen beheer met onze eigen vakmensen en hoveniers. Zo houden we korte lijnen en weten we zeker dat we alleen de best mogelijke kwaliteit leveren. 

Wat kost het laten aanleggen van een tuin?

Een belangrijk aspect is de prijs. Bij Teun Aleven zorgen wij ervoor dat de kosten van het aanleggen van uw tuin zo laag mogelijk blijven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij verzorgen de meest exclusieve tuinen, voor de beste prijs. Daarnaast zijn de kosten van het aanleggen van een tuin altijd afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Nieuwsgierig naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verschillende mogelijkheden voor tuinaanleg

Bij het aanleggen van een (exclusieve) tuin is vrijwel alles mogelijk. Veelgemaakte keuzes zijn een overkapping en keramisch terras. Maar ook kunstgras is tegenwoordig een veel gemaakte keuze. Een andere trend is de Wellness Tuin. In deze tuinen wordt een zwembad, spa of sauna aangelegd. Hiermee kunt u volledig tot rust komen in de tuin.

Het aanleggen van een overkapping

Teun Aleven is gespecialiseerd in tuinaanleg, onderhoud, zwembaden, keramische terrassen en overkappingen. De overkappingen worden op maat en naar de wens van de klant gebouwd, zoals tuinhuizenveranda’s of pergolas. Ook bieden wij de mogelijkheid om tuinkamers te bouwen met glazen wanden, kantoorruimtes of chillruimtes voor kinderen. Wij garanderen vijf jaar op de kwaliteit van de maatwerk overkappingen.

Een zwembad in uw tuin aanleggen

Teun Aleven is sinds 2022 dealer van zwembaden, spa’s en plunge pools van Wellness Tuinier. Wij zijn gekwalificeerd om deze exclusieve zwembaden vakkundig en professioneel aan te leggen, inclusief installatie en badranden. De vraag naar zwembaden is sterk toegenomen en Teun Aleven streeft naar kwaliteit, service en vakmanschap in zijn werk. Plunge pools zijn kleinere onderhoudsvriendelijke zwembaden, terwijl spa’s worden gekozen voor ontspanning en komen in verschillende soorten en maten. Meer informatie is beschikbaar op de website van Wellness Tuinier. Een compleet resultaat is een zwembad afgewerkt met een keramisch terras.

Een keramisch terras laten aanleggen

Een keramisch terras is kleurvast, krasvast en heeft een chique uitstraling. Het biedt een groot aanbod van kleuren en is eenvoudig schoon te houden. Door te kiezen voor onze keramische tegels, geniet u jarenlang van een prachtig terras met een prachtige uitstraling. We bieden 5 jaar garantie op de absolute topkwaliteit van onze keramische tegels, daartoe behoort ook de bestrating. Onze hoveniers werken samen met u om te bepalen welke tegels het best passen in uw buitenomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.Een keramisch terras is kleurvast, krasvast, heeft een chique uitstraling en is 

Kunstgras velden laten leggen

Als u het hele jaar wilt genieten van een prachtig, groen gazon zonder zorgen over kinderen die radslagen maken, huisdieren die spelen, een zwembadje of weinig tijd om het gazon te maaien, dan is kunstgras dé oplossing. Onze specialisten zorgen dat de ondergrond stevig is zodat u geen voetafdrukken ziet of voelt en kiezen alleen voor de beste leveranciers van uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van een gazon dat nauwelijks van echt te onderscheiden is, weinig tot geen onderhoud vergt, geen slijtage heeft en waterdoorlatend en vorstbestendig is. Daarnaast is kunstgras tegenwoordig erg realistisch!

Teun Aleven is de specialist op het gebied van tuinaanleg!

Of u nou een zwembad wilt laten aanleggen, een overkapping, een keramisch terras of de volledige tuininrichting in onze handen legt, onze vakmensen zijn gekwalificeerd en leveren altijd de beste kwaliteit. Bovendien houden ze van hun werk en die passie ziet u terug in uw tuin. Aan de hand van een gratis adviesgesprek kunnen wij samen met u de wensen bespreken voor uw ideale droomtuin. Neem gerust contact met ons op naar alle mogelijkheden!

Tuinaanleg door Teun Aleven

  • Overkapping
  • Zwembad
  • Keramisch terras
  • Kunstgras
  • Volledige tuininrichting
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • Altijd de beste kwaliteit

Wilt u ook uw tuin door ons laten aanleggen? Neem dan vrijblijvend contact op