Zoeken

“Nog mooier dan ik had gehoopt”

Tuinontwerp

Wilt u ook een tuin voor het leven? Een verlengstuk van de woonkamer, een plek om te ontspannen of het leven te vieren? Onze specialisten ontwerpen voor u een tuin geheel naar uw wens. Daarbij worden uiteraard al uw wensen en voorkeuren meegenomen in het ontwerp, zodat u uiteindelijk een tuin heeft die echt bij u past.

Een uniek en op maat gemaakt tuinontwerp

Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte tuinontwerpen, speciaal voor u ontworpen. Onze tuinarchitecten werken nauw samen met u om uw wensen en ideeën te vertalen naar een prachtig tuinontwerp. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin volledig aansluit bij uw stijl en uw huis.

Hoveniersbedrijf Teun Aleven heeft een uitstekende samenwerking met het team van Studio Meulenberg, bestaande uit professionele tuinarchitecten. Bij het begin van de samenwerking vindt er een kennismakingsgesprek plaats om uw wensen en ideeën voor uw tuin in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt een concept- en schetsontwerp opgesteld, waarmee u een eerste indruk krijgt van uw toekomstige tuin.

Vervolgens wordt er door het ontwerpteam een uitgebreid 3D-tuinontwerp gemaakt, waarbij de nadruk ligt op visuele presentatie. Dankzij 3D-renders en de mogelijkheid om door de tuin te lopen met behulp van VR-brillen, krijgt u een realistische weergave van uw toekomstige tuin. Aan de hand van uw feedback wordt het definitieve ontwerp vastgesteld, inclusief een gedetailleerd beplantingsplan.

Realisatie van uw tuindromen

Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze uitvoering van het ontwerp, maar staat ook gedurende de tuinaanleg voor u klaar als uw betrouwbare partner en adviseur. U kunt op ons vertrouwen voor een succesvolle realisatie van uw droomtuin.

Hoveniersbedrijf Teun Aleven staat garant voor de realisatie van uw tuindromen. Onze architecten hebben jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste tuintrends en materialen. Hierdoor kunnen wij uw tuinontwerp tot in de perfectie uitvoeren. Bovendien houden wij altijd rekening met uw budget, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Wij streven altijd naar duurzame oplossingen, en werken met milieuvriendelijke materialen en technieken. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin onderhoudsvriendelijk is. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin en kunt u volop genieten van uw buitenruimte.

Professionele tuinontwerpen: Volledig naar uw wens

Bij het ontwerp luisteren we aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een speciale boom laten staan? Een werkplek in de tuin of een plek om te moestuinieren? Alles is mogelijk. 

Bij het ontwerp houden we uiteraard rekening met de ligging van de tuin, de stand van de zon, de aanwezigheid van bomen en schaduw én of u van tuinieren houdt of liever gaat voor een onderhoudsarme tuin. Dat alles nemen we mee in ons ontwerp waarbij langdurig kunnen genieten van uw droomtuin voor ons voorop staat. Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven is tuinontwerp meer dan alleen ons werk. Het is onze passie om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hen te voorzien van een prachtige luxe tuin

Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw tuin tot in de perfectie te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Tuinontwerp door Teun Aleven

  • Volledig naar uw persoonlijke wens
  • 5 m2 – 500 m5
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
  • Duurzaam ontwerp voor jarenlang plezier
  • Beplantingsplan
  • Vakkundige en deskundige aanleg
  • Mogelijkheid onderhoud door ons te laten uitvoeren