Zoeken

Over Hoveniersbedrijf Teun Aleven

Over ons

‘Elke tuin is een visistekaartje voor ons bedrijf’

Hoveniersbedrijf Teun Aleven is opgericht in 2015 door Teun Aleven (1992). Teun begon zijn bedrijf in Didam bij de kwekerij van zijn ouders, maar is twee jaar geleden verhuisd naar een groter pand in Kilder. Teun groeide op in een ondernemersfamilie in het groen. De keuze om een eigen hoveniersbedrijf te starten is een logisch gevolg van zijn eigen ondernemersschap en zijn visie op groen.

Hoewel Hoveniersbedrijf Teun Aleven een jong bedrijf is, is het de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand hoveniersbedrijf met twaalf medewerkers. Dat het bedrijf zo geliefd is, is te verklaren door het leveren van kwaliteit, vakmanschap en service. Teun Aleven: ‘We staan waar we voor staan en doen nooit concessies aan kwaliteit. Dat zie je terug in de materialen waar we voor kiezen, het vinden van de juiste vakmensen, de juiste leveranciers en in het eindresultaat van ons werk. En áls er een keer iets minder goed gaat, lossen we dat altijd op.’

Of het nou een kleine tuin van 5m2 gaat of een landgoed van 500m2, elke klant en elke tuin is in goede handen bij Teun Aleven. ‘Want elke tuin is een visitekaartje voor ons bedrijf’, aldus Teun.

10 redenen om te kiezen voor Hoveniersbedrijf Teun Aleven:

  1. Vakmanschap en expertise
  2. Persoonlijk contact & korte lijntjes
  3. Voelbare en zichtbare passie voor mooie tuinen
  4. Als klant bent u écht nog koning (of koningin natuurlijk)
  5. Altijd de keuze voor duurzame kwaliteitsproducten
  6. Ongekende mogelijkheden waarbij we graag met u meedenken
  7. Altijd persoonlijk en eerlijk advies
  8. Tuinen met lange levensduur zodat u er jarenlang plezier van heeft
  9. Afspraken worden nagekomen
  10. Servicegericht & altijd goede nazorg