Zoeken

Planten maken het verschil

Wat groen niet kan doen

Vroege bloeiers, late bloeiers, lekker veel groen, verschillende hoogtes, wel of geen bomen, heesters of struiken: de planten in uw tuin maken het verschil! Wilt u het hele tuinseizoen genieten van bloemen? Houdt u van fruit plukken in uw eigen tuin of geniet u het meest tussen zoveel mogelijk groen? Als wij een plan voor u maken, houden we uiteraard rekening met al uw wensen.

Daarnaast is het van belang dat een plant op de juiste plaats staat. Niet elke plant houdt van volle zon of juist van schaduw. En ook niet alle planten doen het goed samen. Sommige planten houden van plantenbakken terwijl anderen juist floreren in de volle grond. Onze hoveniers houden in het beplantingsplan rekening met alle facetten. Zo kunt u optimaal genieten van de planten in uw tuin.

Wat is een beplantingsplan?

Een beplantingsplan is een plan waarin staat beschreven welke planten waar in uw tuin komen te staan en wordt vaak door ons gemaakt als onderdeel van uw totale tuinontwerp. Een beplantingsplan bevat een plattegrond van de tuin waarin precies ingetekend staat welke planten waar komen te staan. Daarbij zetten we ook de naam van de plant én het aantal planten die gepland moeten worden.

Bent u benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op.