Zoeken

Maximaal genieten met uw eigen zwembad of plunge pool in de achtertuin

Zwembaden

We hebben ons er de afgelopen jaren in bekwaamd om de exclusieve zwembaden vakkundig en zeer professioneel aan te leggen. We verzorgen de totale aanleg, inclusief de installatie en de aanleg van de badranden. Eigenaar Teun Aleven: ‘De vraag naar zwembaden is de afgelopen jaren fors toegenomen. Wekelijks komt er wel een aanvraag bij ons binnen. We hebben ons er, dankzij speciale cursussen, in bekwaamd om deze baden zeer vakkundig aan te leggen. Want voor zwembaden geldt hetzelfde als voor ons andere werk, kwaliteit, service en vakmanschap staan altijd bovenaan.’

Plunge Pools (polypropyleen zwembaden)

Polypropyleen zwembaden of plunge pools zijn zeer geschikt voor als u wilt genieten van zwemwater in uw eigen tuin. Een plunge pool is maximaal 500 x 300cm. Grotere baden noemen we zwembaden. Het voordeel van een polypropyleen zwembad is dat deze onderhoudsvriendelijk is, strak oogt en de randafwerking van een prachtige aluminium trim gemaakt kan worden. Dit type zwembad heeft altijd een betonvloer nodig van minimaal 15cm dik en dubbel bewapend en dient ingegraven te worden. In afmeting en diepte is nagenoeg alles mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Spa’s

Om heerlijk te kunnen ontspannen in de tuin wordt er vaak gekeken naar een spa. Binnen de bubbelbaden zijn er veel soorten en maten waaruit u kunt kiezen. Daarbij wordt vaak gekeken naar het uiterlijk, de indeling, het energieverbruik en de afdekking. Standaard worden de spa’s geleverd met een cover zodat de warmte goed in het bad blijft.

Meer weten over de diverse typen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

5 jaar garantie!

Wij geloven in de kwaliteit van onze zwembaden. Daarom geven we u maar liefst vijf jaar garantie. Daarin zijn we uniek.