Zoeken

Een ontspanningsplek in uw Tuin

Pergola’s

Een hovenier is tegenwoordig meer dan alleen met groen bezig zijn. Zo is Teun Aleven gespecialiseerd in het ontwerpen van uw complete tuin. Daarbij gaat het niet alleen om tuinaanleg en onderhoud, maar ook om zwembaden, keramische terrassen, overkappingen, veranda’s en pergola’s. Wij beschikken over de nodige expertise om uw tuin dat speciale tintje te geven. Met onze hulp wordt uw buitenruimte een fijne omgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen.

Wat is een pergola?

Een pergola is een buitenstructuur, meestal van hout, met een open traliedak. pergola’s worden vaak gebruikt als verlengstuk van huizen, om een schaduwrijke loopbrug of zitgelegenheid te creĆ«ren. pergola’s kunnen ook vrijstaande structuren zijn in tuinen of parken. Ook kan je ze prachtig laten bekleden door groenwerk. Teun Aleven is op het gebied van hoogwaardige pergola’s de specialist die u zoekt!

Uw droom pergola op maat

Onze vakmensen bouwen uw pergola geheel op maat en naar uw persoonlijke wens. Deze plaatsten wij vervolgens op de locatie van bestemming. Bespreek samen met ons de mogelijkheden voor uw tuin.

5 jaar garantie!

Wij geloven in de kwaliteit van onze pergola’s. Daarom geven we u maar liefst vijf jaar garantie. Daarin zijn we uniek.