Zoeken

Ook in uw tuin tijdens de koude dagen

Tuinhuizen

Een hovenier houdt zich al lang niet meer alleen bezig met groen, maar verzorgt het gehele tuinontwerp. Wij hebben ons naast tuinaanleg en -onderhoud gespecialiseerd in zwembaden, keramische terrassen, tuinhuisjes, pergola’s en overkappingen. Onze tuinhuizen zijn een van onze populairste diensten. Als u ge├»nteresseerd bent in het toevoegen van een tuinhuis aan uw tuin, bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Uw droom tuinhuis op maat

Bij Teun Aleven zijn we er trots op dat we volledig op maat gemaakte tuinconstructies kunnen bouwen die voldoen aan uw individuele behoeften en wensen. Van tuinhuizen tot kamers met glazen wanden en kantoorruimtes, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ons team van bekwame vakmensen is ervaren in het werken met verschillende materialen en bouwmethoden, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw nieuwe tuinruimte een lange levensduur heeft. En omdat wij begrijpen dat de behoeften van iedereen anders zijn, bieden wij een gratis adviesdienst aan, zodat wij beter kunnen begrijpen wat u zoekt. Dus als u een extra ruimte nodig hebt om van uw tuin te genieten of als u het seizoen wilt verlengen door in het voor- en najaar gebruik te maken van uw buitenruimte, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw mogelijkheden en helpen u de perfecte oplossing te vinden.

5 jaar garantie!

Wij geloven in de kwaliteit van onze tuinhuizen. Daarom geven we u maar liefst vijf jaar garantie. Daarin zijn we uniek.