Zoeken

Een moderne en esthetische stijl

Moderne tuinen

Als moderne stijl en esthetiek belangrijk voor u zijn, dan is Teun Aleven de specialist op het gebied van moderne tuinen. We begrijpen moderne trends en werken met u samen om het uw droomtuin te creëren dat u voor ogen heeft. We verzorgen het complete plaatje, van het ontwerp tot aan de aanleg van uw moderne tuin.

Wat zijn moderne tuinen

Exclusieve tuinen zijn tuinen die volledig zijn ontworpen en aangelegd volgens de wensen en behoeften van de eigenaar en die vaak opvallend en luxueus zijn. Ze kunnen worden gecreëerd met behulp van duurzame materialen en hoogwaardige planten en bloemen en kunnen verschillende elementen bevatten, zoals waterpartijen, fonteinen, tuinmeubels, zwembaden, tuinkunst en verlichting. Ze zijn vaak bedoeld om de bewoners en hun gasten te verwennen en te laten genieten van een prachtige en aangename omgeving.

Het ontwerpen van een moderne tuin

Voordat we beginnen met het realiseren van uw moderne tuin, is het de moeite waard om de tijd te nemen om al uw opties en wensen door te nemen. Wij komen bij u op locatie om te bespreken wat u wilt met de moderne tuin en wat het beste past in de omliggende ruimte. Bij het ontwerpen van een moderne tuin houden we rekening met moderne omheiningen, moderne terrassen en terrasoverkappingen, maar ook met verlichtingsplannen en een beplantingsplan voor de door u gewenste planten. Daarnaast kijken we ook naar het aantal zonuren per dag. Dit alles omvatten we in een 3d tuinontwerp. Hierdoor heeft u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat en komt u niet voor verrassingen te staan. Met onze hulp bent u snel op weg naar een moderne tuin waar u trots op kunt zijn!

Het aanleggen van een moderne tuin

Bent u enthousiast om met uw moderne tuin te beginnen? Fantastisch! Wij zijn er om u te helpen met het hele proces van begin tot eind – ongeacht het door u gekozen ontwerp. Of u nu kiest voor een tuin met terrasoverkapping, vijver of zwembad, wij zorgen ervoor dat alle stukken in perfecte harmonie samenkomen. Eerst en vooral bepalen we wanneer we het beste kunnen beginnen met de aanleg van uw tuin en stellen we de verwachtingen voor het tijdschema vast. Zodra wij klaar zijn met de aanleg, kunt u er zeker van zijn dat alles klaar is om er onmiddellijk van te genieten. 

Het onderhouden van een moderne tuin

Moderne tuinen hebben een onmiskenbaar luxueuze en strakke uitstraling. Moderne tuinen hebben echter ook een groot voordeel: ze vergen veel minder onderhoud dan andere tuinen, zoals prairie of landelijke tuinen. Dit betekent echter niet dat ze geheel onderhoudsvrij zijn; regelmatig uw gazon maaien en op tijd verticuteren is een voorbeeld van enig onderhoud dat nodig is. Vergeet ook de verzorging van de beplanting niet, die af en toe moet worden gesnoeid om er goed uit te zien. Kortom, regelmatig onderhoud geeft zowel nu als in de toekomst het beste resultaat.