Zoeken

“De tuin waarvan u droomt”

Hovenier Velp

Een tuin vertegenwoordigt een persoonlijke ruimte waar men een eigen toevluchtsoord kan creëren, een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Als hovenier in Velp streven wij ernaar om uw tuin om te toveren tot die perfecte plek waar u quality time kunt doorbrengen met uw familie en vrienden. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, variërend van tuinontwerp en -aanleg tot onderhoud, zodat u achterover kunt leunen en kunt genieten. Of u nu wilt ontspannen op uw terras, gezellig wilt borrelen onder een overkapping, een potje wilt voetballen op het gazon, wilt genieten van bloeiende planten gedurende het hele buitenseizoen of wilt zwemmen in uw eigen zwembad, wij kunnen dit alles voor u realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Maatwerk tuinontwerp in Velp

Bij Teun Aleven Hoveniers zijn we trots op onze capaciteit om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Wat uw visie ook is, wij luisteren aandachtig naar uw wensen en streven ernaar om deze tot leven te brengen. Of u nu een ruim gazon wilt voor uw kinderen om op te spelen, een beschutte tuin om in te ontspannen, of een productieve groentetuin, wij werken nauw met u samen om dit te verwezenlijken. Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij rekening met alle relevante factoren, zoals de locatie, zonoriëntatie en de aanwezigheid van bomen en obstakels. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin zowel esthetisch als functioneel is. Dus als u op zoek bent naar een tuinontwerp in Velp, hoeft u niet verder te zoeken. Wij maken graag uw droomtuin werkelijkheid.

Professionele tuinaanleg in Velp

Bij Teun Aleven Hoveniers verzorgen wij de complete aanleg van uw droomtuin. Van het aanleggen van een terras met keramische tegels tot het realiseren van een volledig zwembad, wij nemen dit alles voor onze rekening! Daarnaast bieden wij ook diverse soorten overkappingen voor uw tuin. Dit doen wij met vakmanschap en maatwerk door onze specialisten.

(Terras)overkappingen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte overkappingen en tuinkamers. Met een breed scala aan mogelijkheden kunt u bij ons kiezen wat het beste bij uw wensen past. Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit en onze ervaren timmermannen zijn ware experts in hun vakgebied. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw droomoverkapping te bespreken en een gratis offerte te ontvangen.

Pergola’s

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde hovenier in Velp die hoogwaardige pergola’s levert, dan is Teun Aleven de professional waar u naar op zoek bent. Met zijn jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van pergola’s, is hij gepassioneerd over zijn vak. Hij is buitengewoon trots op zijn vakmanschap en maakt uitsluitend gebruik van materialen van de allerbeste kwaliteit bij het construeren van zijn pergola’s. Het resultaat hiervan is dat zijn pergola’s duurzaam zijn en uw huis een esthetische en waardevolle toevoeging bieden. Wanneer u Teun Aleven inhuurt om een pergola voor u te bouwen, kunt u erop vertrouwen dat u een product van de allerhoogste kwaliteit ontvangt.

Veranda’s

Bij Teun Aleven geloven we dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis moet zijn. Daarom bieden wij een scala aan veranda’s aan die u helpen om optimaal van uw buitenruimte te genieten. Of u nu op zoek bent naar een knusse plek om te genieten van een kopje koffie of een ruimte ontspanningsruimte, wij hebben de perfecte veranda voor uw huis en tuin. Al onze veranda’s zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden verschillende aanpassingsmogelijkheden. Dus als u uw buitenruimte comfortabeler en uitnodigender wilt maken, vormen onze veranda’s de ideale oplossing.

Tuinhuisjes

Bij Teun Aleven zijn we er trots op volledig op maat gemaakte tuinconstructies te bouwen die aansluiten op uw individuele behoeften en wensen. Of het nu gaat om tuinhuisjes, kamers met glazen wanden of kantoorruimtes, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ons team van vakmensen heeft ruime ervaring met verschillende materialen en bouwtechnieken, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw nieuwe tuinhuisje in Velp precies wordt zoals u voor ogen heeft. We nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren en deze te verwerken in het ontwerp, zodat het eindresultaat uw unieke stijl weerspiegelt.

Onderhoud van de tuin in Velp

Het onderhouden van uw tuin is van essentieel belang om de levensduur ervan te verlengen en ervoor te zorgen dat het ontwerp en de beplanting volledig tot hun recht komen. Vooral gedurende de eerste twee jaar na de aanleg van een tuin is het van groot belang om deze goed te verzorgen. Tuinonderhoud omvat diverse taken, zoals het bewateren van de planten, het verwijderen van onkruid, het aanbrengen van mulch, het snoeien van beplanting en het bemesten van de grond. Door regelmatig deze taken uit te voeren, zorgt u ervoor dat uw tuin gezond blijft en er op zijn best uitziet. Echter, tuinonderhoud is niet alleen beperkt tot het uitvoeren van basiswerkzaamheden. Het is ook belangrijk om uw planten te inspecteren op tekenen van plagen en ziektes, en indien nodig actie te ondernemen om problemen te voorkomen of aan te pakken.

Wij zijn uw hovenier in Velp!

  • Volledig naar uw persoonlijke wens
  • 5 m2 – 500 m5
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
  • Duurzaam ontwerp voor jarenlang plezier
  • Beplantingsplan
  • Vakkundige en deskundige aanleg
  • Mogelijkheid onderhoud door ons te laten uitvoeren