Zoeken

“Alles voor uw prachtige tuin!”

Hovenier Lichtenvoorde

Als u op zoek bent naar een ervaren hovenier in Lichtenvoorde, dan ben u hier aan het juiste adres. Een goede hovenier helpt u bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtig groene buitenruimte. We vertellen u alles over de diensten van Hoveniersbedrijf Teun Aleven en waarom wij de beste keuze zijn voor uw tuin.

Waarom Teun Aleven als hovenier in Lichtenvoorde inschakelen?

Een hovenier biedt talloze voordelen. Hier zijn een paar redenen waarom u een professional zou moeten inschakelen:

 • Expertise en ervaring: hoveniers hebben de kennis en ervaring om uw tuin op de juiste manier aan te leggen en te onderhouden.
 • Tijdbesparing: tuinieren kost veel tijd en moeite. Een hovenier neemt deze taken van u over, zodat u meer tijd hebt om van uw tuin te genieten.
 • Waardeverhoging: een goed onderhouden tuin verhoogt de waarde van uw woning.

Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven bieden we veel diensten aan om aan al uw tuinbehoeften te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van wat we voor u kunnen doen.

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis van elke mooie tuin. Onze ontwerpers werken nauw met je samen om een nieuwe tuin te creëren die aan al je wensen en behoeften voldoet. Of u nu een strakke, moderne tuin wilt of juist een weelderige, natuurlijke tuin, wij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw stijl.

Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw droomtuin, zorgen we ervoor dat deze werkelijkheid wordt. Onze hoveniers zijn experts in het aanleggen van tuinen, van het planten van bloemen en struiken tot het leggen van bestrating en het installeren van waterpartijen. We gebruiken alleen de beste materialen en planten om ervoor te zorgen dat uw tuin er jarenlang prachtig uitziet.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan, van snoeien tot boomverzorging en van wekelijkse tot maandelijkse onderhoudsbeurten. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is, ongeacht het seizoen.

Onze aanpak als tuinman bij u in Lichtenvoorde

Bij Hoveniersbedrijf Teun Aleven geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden advies op maat. Onze hoveniers werken nauwkeurig en efficiënt, zodat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Teun Aleven?

Er zijn veel redenen om voor ons te kiezen als uw hovenier in Lichtenvoorde:

 • Ervaring en expertise: we hebben jarenlange ervaring in de tuinierbranche en beschikken over de kennis en vaardigheden om elke tuin tot een succes te maken.
 • Kwaliteit: we gebruiken alleen de beste materialen en planten om ervoor te zorgen dat uw tuin er prachtig uitziet en lang meegaat.
 • Persoonlijke service: we nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en bieden advies op maat.
 • Betrouwbaarheid: we komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

Teun Aleven als hoveniersbedrijf in Lichtenvoorde

Bent u klaar om je tuin in Lichtenvoorde om te toveren tot een prachtige buitenruimte? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Teun Aleven voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Teun Aleven voor uw tuin in Lichtenvoorde

 • Volledig naar uw persoonlijke wens
 • 5 m2 – 500 m5
 • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
 • Duurzaam ontwerp voor jarenlang plezier
 • Beplantingsplan
 • Vakkundige en deskundige aanleg
 • Mogelijkheid onderhoud door ons te laten uitvoeren