Zoeken

“De juiste kennis en expertise voor uw tuin!”

Hovenier Dieren

Als u op zoek bent naar een hovenier in Dieren, bent u bij ons aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf Teun Aleven biedt uitgebreide diensten aan op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen of uw huidige tuin een opfrisbeurt wilt geven, wij staan voor u klaar met expertise en passie voor groen.

Waarom kiezen voor een hovenier in Dieren?

Een prachtige tuin begint bij een goed ontwerp en vakkundige aanleg. Onze hoveniers in Dieren hebben jarenlange ervaring en kennen de ins en outs van tuinieren in deze regio. Dit betekent dat we precies weten welke planten het goed doen in uw tuin en hoe we deze het beste kunnen verzorgen.

Tuinontwerp op maat

Wat is tuinontwerp?

Tuinontwerp is de eerste stap naar uw droomtuin. Dit is het proces waarbij we samen uw wensen en idee├źn omzetten in een concreet plan. Of u nu een moderne, strakke tuin wilt of een weelderige, bloemrijke omgeving, wij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij uw smaak en de mogelijkheden van uw tuin.

Voordelen van een goed tuinontwerp

Een goed doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je tuin niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam. We houden rekening met factoren zoals zon- en schaduwplekken, de bodemsoort en uw budget. Zo krijgt u een tuin die jarenlang meegaat en waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Tuinaanleg: van plan tot werkelijkheid

Wat houdt tuinaanleg in?

Bij tuinaanleg komt er veel kijken. Het begint met het voorbereiden van de grond, het aanleggen van paden en terrassen, en het plaatsen van planten en bomen. Onze hoveniers in Dieren zorgen voor een vakkundige uitvoering van het tuinontwerp, zodat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had.

Stap-voor-stap tuinaanleg

 1. Grondvoorbereiding: we beginnen met het verbeteren van de bodemstructuur, zodat uw planten goed kunnen groeien.
 2. Aanleg van infrastructuur: denk aan het leggen van paden, het plaatsen van tuinverlichting en het bouwen van eventuele constructies zoals pergola’s of vijvers.
 3. Beplanting: vervolgens planten we bomen, struiken en bloemen volgens het ontwerp.
 4. Afwerking: tot slot zorgen we voor de finishing touch met bijvoorbeeld mulch of decoratieve elementen.

Tuinonderhoud voor een blijvend mooie tuin

Waarom tuinonderhoud belangrijk is

Een mooie tuin vergt onderhoud. Zonder regelmatig onderhoud kan je tuin snel overwoekerd raken en haar schoonheid verliezen. Onze hoveniers in Dieren bieden verschillende onderhoudsdiensten aan, van periodiek snoeien en onkruid wieden tot het bemesten van uw planten.

Onze mogelijke onderhoudsdiensten:

 • Snoeien en scheren: om ervoor te zorgen dat je planten gezond blijven en mooi in vorm.
 • Onkruidbestrijding: zodat onkruid geen kans krijgt om uw tuin over te nemen.
 • Bemesting en bodemverbetering: voor een vruchtbare en gezonde bodem waarin planten goed kunnen groeien.
 • Seizoensgebonden onderhoud: zoals het winterklaar maken van uw tuin of het planten van voorjaarsbollen.

Wat bieden wij u als hovnier in Dieren?

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring in de hoveniersbranche weten wij als geen ander wat er nodig is voor een mooie en gezonde tuin. Ons team van hoveniers in Dieren bestaat uit gedreven vakmensen die hun kennis en passie voor groen inzetten om uw tuinwensen te realiseren.

Klantgerichte aanpak

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw tuin. Daarom werken we nauw met u samen en houden we je gedurende het hele proces op de hoogte. Van het eerste ontwerp tot het laatste onderhoudsbezoek, wij staan altijd voor u klaar met advies en ondersteuning.

Wij helpen u verder als hoveniersbedrijf in Dieren!

Bent u klaar om uw tuinwensen werkelijkheid te laten worden? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Teun Aleven. Wij helpen u graag met een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. 

Met Hoveniersbedrijf Teun Aleven bent u verzekerd van een prachtige tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

Wat bieden wij als hovenier in Dieren:

 • Een ontwerp volledig naar uw persoonlijke wens
 • 5 m2 – 500 m5
 • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
 • Duurzaam ontwerp voor jarenlang plezier
 • Beplantingsplan
 • Vakkundige en deskundige aanleg
 • Mogelijkheid onderhoud door ons te laten uitvoeren